DOGODKI

Prijavite se in pridružite našim spletnim seminarjem, seminarjem v živo in predstavitvam z najnovejšimi novicami v zvezi z informacijskimi tehnologijami, delovnimi poteki, CAM, 3D skeniranjem, 3D tiskanjem in še veliko več.

Pretekle dogodke si lahko ogledate na našem YouTube kanalu.

BREZPLAČNI WEBINAR

SOLIDWORKS CAM in CAMWorks v okolju 3DEXPERIENCE

07.09.2022 ob 13:00

 1. SOLIDWORKS CAM in CAMWorks
 2. 3DEXPERIENCE platforma
  1. Vloge
  2. Upravljanje datotek
  3. Projektni plan
 3. Praktičen primer
  1. Začetek projekta
  2. Komunikacija med udeleženci
  3. Uporaba SOLIDWORKS CAM in CAMWorks z 3DEXPERIENCE
 4. Vprašanja in odgovori

Predstavili bomo delovanje 3DEXPERIENCE platforme s SOLIDWORKS CAM in CAMWorks za CNC programiranje. Komunikacija izdelave modela bo potekala v več nivojih – od konstrukcije do proizvodnje.

BREZPLAČNI WEBINAR

Avtomatizacija proizvodnje z DELMIA in SOLIDWORKS orodji

07.10.2022 ob 13:00 uri

 1. Vloga Virtualne tovarne
 2. 3DEXPERIENCE in vloga Factory Simulation Engineer
 3. Postavitev digitalne tovarne
 4. Primer uporabe
 5. Kaj omogoča virtualna tovarna
 6. Vprašanja in odgovori

Spoznajte kako vam 3DEXPERIENCE rešitve lahko olajšajo prehod v digitalno tovarno. Predstavili vam bomo kako lahko z vlogo Factory Simulation Engineer sprejemate boljše odločitve povezane s snovanjem novega ali optimizacijo obstoječega proizvodnega procesa, oziroma celotne tovarne. S simulacijami različnih verzij postavitev in proizvodnih scenarijev tovarne bodo vaše odločitve hitrejše in bolj točne.

Se sprašujete kako bo vpeljava novega stroja, začetek proizvodnje novega produkta ali povečanje števila zaposlenih vplivalo na produktivnost vašega obrata?

Simulacije so mnogo hitrejša in cenejša alternativa dejanski postavitvi ali preureditvi obrata in vam dajo samozavest pred opravljenimi spremembami, saj nam pomagajo identificirati in odpraviti možna ozka grla, težave pri vgradnji opreme in še mnogo več.